english
HomeAkceGalerijní den a noc2013

Kontakt

Galerie moderního umění
v Roudnici nad Labem
Očkova 5
413 01 Roudnice n. L.

tel.: + 420 416 837 301
galerie@galerieroudnice.cz

Fotogalerie

fotogaleriefotogaleriefotogaleriefotogaleriefotogaleriefotogaleriefotogaleriefotogaleriefotogaleriefotogaleriefotogaleriefotogaleriefotogaleriefotogaleriefotogaleriefotogaleriefotogaleriefotogaleriefotogaleriefotogaleriefotogaleriefotogaleriefotogaleriefotogalerie
img

2013

Tradiční Galerijní den a noc s bohatým doprovodným programem, který bude probíhat v galerijní expozici i ve venkovních prostorách.

Pátek 17. května 2013 od 10 do 22 hodin.

Další ročník doprovodného programu v rámci Festivalu muzejních nocí. V dopoledních hodinách můžete navštívit výtvarné dílny, animace a workshopy pod vedením studentů Katedry výtvarné kultury Pedagogické fakulty UJEP v Ústí nad Labem a žáků a učitelů Základní umělecké školy v Roudnici nad Labem, veselé prohlídky galerie realizované kurátory.

V odpoledních hodinách - hudební program za účasti hudebního souboru Marching Základní umělecké školy v Roudnici nad Labem, taneční soubor Benga čhaja a taneční skupina Okolo ze Základní umělecké školy Evy Randové v Ústí nad Labem, hudební skupiny: Rytmická deformace a Blueroom z Roudnice n. L., Zábor z Prahy a Furt rovně z Loun.

 
 
youtubeGalerie blog
Tel: 416 837 301
E-mail: galerie@galerieroudnice.cz

Mapa stránek
© 2012  Galerie moderního umění v Roudnici nad Labem
- Očkova 5,  413 01 Roudnice nad Labem

 Webdesign saKra, realizace Michal Ševčík